Gratis webinar: “Alles over warmtepompen”

Donderdag avond 24 november 2022

Het energiezuinig maken van je huis is best ingrijpend. Het vraagt, bij oudere woningen, meestal een pakket aan maatregelen. Deze maatregelen kun je in één keer nemen, bij een flinke verbouwing, maar ook stap voor stap. Het plaatsen van een warmtepomp is voor veel woningen, nadat de woning stevig is geïsoleerd, een logische maatregel. Het plaatsen van een hybride warmtepomp is in veel woningen nu al mogelijk.

We snappen dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken bij het energiezuinig maken van je huis. Daarom hebben we gratis webinars georganiseerd.

Webinar warmtepompen

Op 24 november (20.00 uur) een webinar over het verwarmen van je woning met een warmtepomp. In dit webinar van 1 uur wordt aangegeven welke typen er zijn, hoe ze werken en wanneer je welk type het beste toe kan passen.

Aanmelden Webinar Warmtepompen

 

Webinar energieneutraal verbouwen

Op 1 december (20.00 uur) organiseren wij een webinar ‘Energieneutraal verbouwen’. In dit webinar van ruim 1 uur wordt verteld hoe je je woning zo kan isoleren dat je deze met een warmtepomp kan verwarmen. Ook wordt ingegaan op het belang van goed ventileren. Want in een goed geïsoleerde woning is meer aandacht voor ventilatie nodig.

Aanmelden Webinar Energieneutraal verbouwen

Informatie

Donderdag avond 24 november 2022

20:00 tot 21:00 uur

Online

https://samedia.webinargeek.com/

Gratis webinar: “Alles over warmtepompen”