Gratis webinar+workshop: “Duurzaam verbouwen”

Januari, Februari en Maart 2023

Het energiezuinig maken van je huis is best ingrijpend. Het vraagt, bij oudere woningen, meestal een pakket aan maatregelen. Deze maatregelen kun je in één keer nemen, bij een flinke verbouwing, maar ook stap voor stap. Het plaatsen van een warmtepomp is voor veel woningen, nadat de woning stevig is geïsoleerd, een logische maatregel. Het plaatsen van een hybride warmtepomp is in veel woningen nu al mogelijk.

We snappen dat je hierbij wel wat hulp kan gebruiken bij het energiezuinig maken van je huis. Daarom hebben we de winter gratis webinars en workshops georganiseerd.

Gratis webinar duurzaam verbouwen dinsdagavond 14 maart

Een week na het webinar over Warmtepompen organiseren wij een webinar ‘Energieneutraal verbouwen’. In dit webinar van ruim 1 uur wordt verteld hoe je je woning zo kan isoleren dat je deze met een warmtepomp kan verwarmen. Ook wordt ingegaan op het belang van goed ventileren. Want in een goed geïsoleerde woning is meer aandacht voor ventilatie nodig.

Aanmelden Webinar Duurzaam Verbouwen

Gratis workshop Duurzaam Verbouwen dinsdagavond 21 maart in Thialf

Naast de digitale versies hebben we ook handige workshops georganiseerd! Dinsdagavond 21 maart bent u van harte welkom in Thialf!
Deze avond vertelt Energieadviseur Jan Nieuwveld meer over verduurzamen en kunt u direct vragen stellen.

Komt u ook gezellig langs? Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Informatie

Januari, Februari en Maart 2023

20:00 tot 21:00 uur

digitaal én op locatie

https://samedia.webinargeek.com/

Gratis webinar+workshop: “Duurzaam verbouwen”