Vind je bedrijf

Bekijk welke bedrijven je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. Energieloket Heerenveen werkt samen met het Duurzaam Bouwloket.

Zoek een bedrijf

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker! Energieloket Heerenveen werkt samen met het Duurzaam Bouwloket. Bedrijven die door het Duurzaam Bouwloket zijn geselecteerd voldoen aan deze voorwaarden:

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteitscriteria hanteert voor leden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Let op! Het is niet zo dat Duurzaam Bouwloket namens de gemeente Heerenveen deze firma’s specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. Duurzaam Bouwloket en gemeente Heerenveen adviseren je om altijd zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders te vergelijken.

Lokale bedrijven: meld je aan!

Op dit moment sturen we je op deze pagina nog door naar het Duurzaam Bouwloket. We zijn echter hard aan het werk om te zorgen dat op deze pagina een lijst met lokale bedrijven komt. Dus bedrijven uit de buurt die jou kunnen helpen met het verduurzamen van je huis.

Heb jij ook een bedrijf in (de buurt van) gemeente Heerenveen dat onze inwoners kan helpen de duurzame maatregelen uit te voeren? En wil je hier genoemd worden? Neem dan contact op met Marije Olthof, adviseur duurzaam wonen van gemeente Heerenveen. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14 0513. Mailen kan ook: [email protected].