Vraag het de Energiecoach

Wil je energie én geld besparen? De Energiecoach helpt je graag!

 

We betalen elk jaar meer voor gas, elektriciteit en water. Door hier minder van te gebruiken, kun je flink wat geld besparen. Wil je een lagere energierekening en meer comfort in huis? De Energiecoach helpt je met handige en praktische bespaartips. Dat is makkelijk verdiend!

 

 

Wat is een Energiecoach?

Onze Energiecoach Jinke Kleistra is een specialist die veel weet van energie besparen. Zij komt bij je thuis en geeft je tips om energie te besparen. Niet door grote investeringen aan het huis, zoals isoleren, zonnepanelen of een warmtepomp. Maar door kleine aanpassingen in je huis of van je gewoonten. Dat kan al met kleine stapjes, bijvoorbeeld door tochtstrips aan te brengen, de verwarming ’s nachts lager te zetten of door minder lang te douchen. Na afloop ga je aan de slag met de tips die jullie samen hebben uitgekozen en bij jou passen. Noteer wekelijks je meterstanden om bij de houden wat je bespaart. 

Bij een mogelijk tweede bezoek kun je kijken wel extra besparingen je wilt doorvoeren en wat je al hebt bespaard.

  • De Energiecoach is er voor huurders èn woningeigenaren in de gemeente Heerenveen.
  • De Energiecoach helpt je energie te besparen door kleine aanpassingen.

Wil je een afspraak maken met Energiecoach Jinke?

Meld je dan aan via het formulier hiernaast, of bel gemeente Heerenveen via 14 0513. E-mailen mag ook: [email protected] 

We nemen dan binnen 2 weken contact op om een afspraak in te plannen bij je thuis. 

 

Ja, ik krijg graag advies van de Energiecoach!

De Energiecoach komt bij je thuis en geeft je gratis advies en kleine energiebesparende maatregelen om direct energie en geld te besparen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.