Open huis energieneutrale woning Katlijk

Zaterdag 9 april 2022

Kijk binnen bij de duurzame woning van Aaltien
De huiseigenaar leidt je rond tijdens de thematours van de Duurzame Huizen Route
KATLIJK – Huiseigenaar Aaltien uit Katlijk vertelt op zaterdag 9 april om 14:00 uur over haar energieneutrale jaren ’90-woning. Tijdens deze thematour vertelt de huiseigenaar over de lucht/waterwarmtepomp, zonnepanelen en hoe de woning van het aardgas afging. U bent van harte welkom om ideeën op te doen en al uw vragen aan Aaltien te stellen.

Inschrijven is gratis en kan via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.
“Toen ik mijn huis ging verduurzamen had ik zelf graag met ervaringsdeskundigen gepraat”, zegt Aaltien. “Hoe pak je het aan? Wat kost het? Nu heb ik zelf ervaringen opgedaan met zonnepanelen, een warmtepomp en hoe je dit toepast in een bestaand huis. Dit deel ik graag met andere huiseigenaren die aan de slag willen met hun woning. Ik vertel hoe ik het aanpakte, wat erbij komt kijken en ik laat gerust de installaties en jaarafrekeningen zien.”

Gratis inschrijven voor de thematour
In maart en april vinden in heel Nederland thematours plaats. Tijdens de thematours leiden huiseigenaren bezoekers rond in en om hun woning. Ze vertellen enthousiast hoe zij het verduurzamen van hun woning hebben aangepakt. In provincie Fryslân worden vier thematours georganiseerd in Garyp, Katlijk, Leeuwarden en Westhoek. Inwoners zijn van harte welkom om ideeën op te doen. Bekijk het overzicht van alle thematours via de website van de Duurzame Huizen Route.
Duurzame Huizen Route
De thematours zijn onderdeel van de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform voor iedereen met interesse in duurzaam wonen en (ver)bouwen. De thematours worden mede mogelijk gemaakt door provincies Fryslân, Zuid-Holland en 43 gemeenten. Zij moedigen inwoners aan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met duurzaam wonen.

Informatie

Zaterdag 9 april 2022

vanaf 14:00 uur

Katlijk

https://duurzamehuizenroute.nl/thematours

Open huis energieneutrale woning Katlijk